Thursday, May 7, 2009

HANDPHONE2 YANG PERNAH PAK ABU PAKAI DARI DULU SAMPAI SEKARANG

  • 1999 - Ericsson T10 (Bangga beb dapat pakai handphone time ni)
















  • 2000 - Nokia 3210 (Hadiah daripada bapak aku..bangga sebab 1st handphone tak ada antenna)
















  • 2001 - Nokia 3310 (Handphone ni lagi cool dari N3210 sebab boleh letak nama kita on display screen...cam kelakar je..ahaks..)














  • 2002 - Nokia 3530 (Bangga pakai handphone ni sebab handphone 1st colour screen & polyphonic..tapi sayang..melayang sebab kena tipu dengan stranger time kerja di hotel dulu..haish)
















  • 2003 - Nokia 3100 (Handphone ni tajaan dari abang aku sebab kes kesian tak ada handphone time tu..sedih..huhu..)
















  • 2004 - Nokia N-Gage QD (Ni handphone pertukaran dengan abang aku gak..tukar dengan handphone yang kat atas ni...)












  • 2005 - Nokia 1110 (Tambah handphone nih sebab pakai 2 nombor time tu..)















  • 2006 - Nokia N-Gage (Handphone ni aku beli time aku 1st year kat UM..)












  • 2007 - Nokia 5300 (Handphone hadiah pemberian kakak aku untuk birthday aku yang ke 21..tapi kena curi time aku tidur..silakak punya pencuri..SIAL!!!)















  • 2008-2009 - O2 XDA ATOM (Currently i'm using this PDA) & Nokia 1110i (My bro bagi pinjam coz my O2 dah gila!)













No comments: