Friday, September 25, 2009

Pak ABU jadi bisnesman la pulak..haish...


Salam...

Anda semua mesti tahu jenama barangan sukan popular ini tidak kiralah sama ada yang original mahupun yang cetak rompak. Pak ABU percaya, pembaca-pembaca sekalian mesti memiliki barangan yang berjenama Adidas ini setidak-tidaknya sehelai baju (walaupun tak original). Dan Pak ABU juga percaya, ada juga segelintir pembaca yang "gila" atau "frenzy" dengan jenama ini kan? Pelbagai faktor yang menyebabkan mereka paranoid dengan produk ini. Mungkin golongan-golongan yang dikatakan sebagai "gila" Adidas ini beranggapan bahawa produk keluaran Adidas (original punya k) ini selesa dipakai, up-to-date, dan easy to wear. Ada juga peminat setia Adidas yang memang suka menjadikan produk Adidas sebagai barang koleksi peribadi. Pendek kata, macam-macamlah sebab-musababnya.

****************
****************
****************

Tujuan Pak ABU berceloteh kat atas ni tak lain tak bukan nak promote la sikit pakaian Adidas yang rakan Pak ABU minta jualkan. Kat bawah ni Pak ABU bagi la details sikit pasal pakaian Adidas tu (gambar Pak ABU upload kemudian k.. tak cukup masa nak capture sebab bergegas nak ke JB pulak lepas ni).

ITEM
* T-SHIRT ROUND NECK/COLLAR (KAIN JERSI/COTTON) - RM40.00 - RM80.00
* SELUAR PENDEK (TERMASUK BEACH SHORT) - RM50.00-RM60.00
* TRACK SUIT - RM60.00
* BEG (GALAS, BACKPACK ETC...) - RM60.00-RM90.00
* KASUT (JOGGING, RUNNING, JALAN2 ETC...) - RM160.00-RM2++.00
* SANDAL - RM80.00++

*Notakaki:- Tertakluk kepada sebarang pindaan harga dan stok barangan.

Kesemua item Ini adalah ori. Ada sesetengah barangan yang memang berharga sehingga ratusan ringgit. Namun anda semua boleh mendapatkannya dengan harga puluhan ringgit sahaja.

Ni contoh kasut Adidas yang Pak ABU guna untuk main squash setiap petang. Pak ABU beli dengan harga RM150.00 je (harga pasaran kat UK = £64.99. So, pandai2 la convert sendiri ke duit Malaysia). Tapi Pak ABU hairan sebabnya dah merata outlet Adidas Pak ABU masuk tapi tak jumpa gak kasut ni. Apakah kasut ni tak sampai kat Malaysia lagi? (tak tahu la pulak dah ada ke belum sekarang ni). Oleh itu Pak ABU nak perkenalkan la kat anda semua

"Adidas Court Stabil Squash Shoes- White/Black"





BERMINAT???
SILALAH HUBUNGI PAK ABU MELALUI RUANGAN CACI MAKI YANG TELAH PAK ABU SEDIAKAN K...

7 comments:

s.h.e.i.l.a. said...

wahh.. bgs la pak abu..
upload la gmbr.. br berminat skt nk mbeli. huhuhu..

A.B.U said...

nk upload...tp kamera xde maa..1 hal lg tgh bz..byk keje nk kene setel by dis week

eyena said...

err sejak bila pak abu suke meniaga ni..hehehehe ingatkan pak abu suke membeli jer.dah jadi peniaga berjaya eh sekarang.. hak hak..

A.B.U said...

haish..nk idup..kene la bniaga..

zulast said...
This comment has been removed by the author.
ADAZ said...
This comment has been removed by the author.
ADAZ said...

pak abu beli kat maner, kat area petaling ker?