Tuesday, August 24, 2010

Dulu Oren, Kini Coklat


Apa yang oren? Apa yang coklat?

Oren ni ke??

BUKAN!
Coklat????

SALAH!
Haha....

Ni ha....saje je nak beritahu template blog Pak ABU yang baru. Kalau dulu warna oren, kali ni dh tukar  warna coklat buluh. Bosan dah asyik tengok warna oren je. Sekali-sekala nak juge tukar selera.

Gambar template blog Pak ABU yang baru. BULUH. Bajet macam Jepun la pulak ek?
2 hari Pak ABU ambil masa buat menda alah ni. Penat dan tenat! Semalam pergi melawat kakak kat hospital pun sempat gak layan edit blog ni. Punya la semangat! Tesis dah siap? Ahh..diamlah kau!

Rupa-rupanya dalam diam Cik Funna pun tukar template. Pun warna coklat jugak. Aik...macam dah janji pulak. Nasib baik beliau tak letak background buluh. Haish...

Inilah Cik Funna yang sentiasa HEPI. Rindu kat gelak dia..
*Nota Tutorial: Harap-harap lepas ni lebih ramai yang baca blog Pak ABU di BLOGSPOT. Janganlah asyik baca di Facebook je. Bersedekahlah sikit di bulan yang baik ni...Dapat pahala wooo...

2 comments:

Malek Ku said...

semoga dgn template baru akn murah rezeki..hehe

A.B.U said...

harap2 gitu le...huhu..