Friday, September 24, 2010

Otak Otok


Salam semua pembaca blog Pak ABU yg kacak dan cantik sekalian...

Dah lama Pak ABU tak update blog ni. Sorry banyak2 la ye dan terima kasih kerana masih ada blogger-blogger yg sudi hantar komen dan blogwalking kat blog Pak ABU ni.

Ok...enaf dengan bebelan! Entry kali ni Pak ABU nak kasi blogger-blogger sekalian berfikir sikit. So Pak ABU nak korang jawab 1 soalan yg Pak ABU bagi ni berserta sekali dengan sebab pilih jawapan tu. Jawapan boleh dicaci-maki di ruang komen, boleh?

SOALAN 1


So yang mana 1 pilihan jawapan korang? Kiri, tengah atau yang kanan sekali?

Nantikan soalan kedua pada next entry ye..Selamat Menjawab!


3 comments:

suziesanji said...

tengah =)

anem** said...

hahahahahahahaha~~

Mohd Hafiz said...

ini memang soalan perah otak ni.... saya pilih huruf M untuk Makan.. ade x?? hehehe...