Tuesday, December 21, 2010

GORILLAZ - Artis Pemalu


Pernah dengar nama band Gorillaz? Band ni salah satu band yang memang tak pernah muncul di khalayak ramai (mungkin mereka malu sebab muke mereka huduh kot). Sehinggakan video klip mereka pun menggunakan hampir 100% animasi.

Tapi, anda semua pernah terfikir tak macam mana band ni buat konsert kalau guna animasi je? Mari kita lihat konsert zaman malu mereka tu..





Haaa...camne? Kreatif tak? Konsert guna animasi 3D sahaja. Tapi penonton still enjoy.

Kemudian, mereka dah kurang malu. So, Gorillaz buat konsert dengan mereka sendiri yang perform. Tapi dalam gelaplah pulak..Mungkin mereka ni ada sifat separuh malu lagi kot. Jom saksikan...




Even nampak bayang-bayang je, tapi still kreatif dan gempak kan?

Dan lately ni, Gorillaz tanpa segan silu memunculkan diri mereka. Mungkin setelah mereka bertapa mengikuti kursus keyakinan diri...So, inilah muka Gorillaz yang sebenarnya..Enjoy..



Lihat..Takde la huduh pun muke mereka tu kan..Apalah yang nak dimalukan pun Pak ABU tak paham...Tapi apa-apa pun, show depa memang gempak..Pak ABU solute r band ni..