Thursday, December 23, 2010

My Soul To Take

20/12/2010, lebih kurang jam 9.30pm, lokasi TGV OU..

Kaunter Boy: "Ye bang, nak tengok cerita pe? 'Aku Masih Dara'?"

Rakan: "Owh...taknak la..sy dah tak dara dah.."

Pak ABU: "Wakakakaka..."

Rakan: "Sy nak tengok cite My Soul To Take. Pukul 11.00..2 orang ye"

Kaunter Boy: (Sambil tunjukkan skrin komputer) "Sy suggest abg duduk bahagian tengah ni."

Rakan: "Ok la..aik...KAMI BERDUA JE KE???"

Kaunter Boy: Senyum je...

Lepas bayar tiket, terus jalan2 window shopping..

"Sy dah tak dara!"....kelakar..memang kelakar...Pak ABU gelak kaw2 nye..

Gelak...gelak jugak la kan..tapi pe sebenarnya cite Aku Masih Dara tu? Siyes Pak ABU bukan le pengikut setia filem2 ni...Dengan bantuan uncle google, dapatlah posternye...


Hummm...mungkin lain kali la kot Pak ABU tengok.

Kali ni, Pak ABU dan kawan Pak ABU nak tengok cite kat bawah ni


Cite My Soul To Take arahan Wes Craven ni boleh tahan gak jalan ceritanye. Kalau anda semua pernah tengok filem A Nightmare on Elm Street edisi 2010, anda mesti boleh agak jalan cerita My Soul To Take ni  (nak tau, pergi tengok sendiri ye)...

Cite ni cite seram..Bayangkan dalam panggung tu hanya kami berdua je tengok. SUMPAH!!! Takde sape2 lagi dalam panggung tu melainkan kami berdua.

Time tu, nak terkencing ke nak terberak ke, sah2 kena tahan..Nanti salah sorang pergi toilet, chuak lak yg sorang lagi tengok sorang2 kan..So nak taknak, tahan je la..huhu...

Itulah pengalaman pertama Pak ABU tengok cite seram hanya berdua je dalam panggung. Selalu tengok kat rumah sorang2 or berdua tak heran pun. Agak la kan..panggung wayang kot..Dah la besar, gelap pulak tu..Mana tak chuak...haha...


5 comments:

..ika itu aku.. said...

tgk br2 je + duk dlm pggug yg bsar + dgn gelap gelita + cte yg seram thp naik bulu tegkuk...
mmg thumbs up la....ekeke

manna_salwa said...

cuti ni x p tgk wyg ag pun..

bz wooo..

huhuk~

neway tQ singgah n kumen en3 sy ea..

hv a nice day.

A.B.U said...

ika: tu la pasal..seram sejuk je..huhu

salwa: pe yg dibizikan?cuti lak tu..haish

Hananeechan said...

berdua je? bapak seram nyeeeeee~
silap2 kawan seblah menyakat buat2 kena rasuk, mmg cha alip but je laa

A.B.U said...

hana: siyes seram...dh r TGV kt OU tu ntah rupe mcm bangunan berlumut...seram gile...huuhuu