Tuesday, December 21, 2010

Papa-Kedana-Bergaya?


Kesah nih lebih kurang same dengan kisah Burung Punai yg pernah Pak ABU story dulu..Cuma jalan cerita nye lain sikit je.

Sebelum student balik untuk cuti semester, 1 malam tu lepak la dengan sorang student yg memang rapat dengan Pak ABU. Ntah ape punya kesah pn tak ingat dah.

Borak punya borak...Pak ABU pun keluarlah 1 perumpamaan baru iaitu "BIAR PAPA ASALKAN KEDANA" dengan konfidennye ok!

Pastu student tu gelak. Pak ABU pun naik hairanlah nape lak beliau gelak kan...

"Errr...Pak ABU, bukan  'BIAR PAPA ASALKAN BERGAYA' ke?"

OK.FINE!!! I DID IT AGAIN.

Malu punya pasal..terus balik rumah..rasa macam nak sumbatkan diri dalam tin sardin je...haish..pe la nasib malang...


2 comments:

farouq said...

kau lupa tgok drama papa bergaya tuh he,he

A.B.U said...

haha..ade ke drama tu?ak x tgk tv r der