Tuesday, April 5, 2011

Mereka mampu membuat kita tak kering gusi!

Salam..

Sam "Adnan Sempit" menang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPBH 2010)...Tak sia2 Pak ABU vote (vote ke?hahaa...)

ABP kali ni boleh tahan la lawaknye..Nak2 lagi bila 3 pengacara (si Zizan, Kak Engku dan Sharifah Syahirah) bergabung. Memang tak kering gusi la dibuatnya..

Ditambah pulak time pengumuman untuk anugerah tertinggi tu, ada Ucop Wilca dan Johan..Lagi la pecah perut dibuatnya.

Sebelum Pak ABU bebel panjang lagi, moh le kite nengok dulu sedutannye.Saksikan...


*kredit to nazwa69 for the video (matila Pak ABU kena sembur sebab pakai English..huhu...)

Bayangkan kalau mereka berlima jadi pengacara pada malam tu. Ada penonton yg bakal masuk hospital jiwa gamaknya..hahaha...

Itu kisah ABPBH 2010..Kalau korang still ingat, AIM 17 dulu pn tak kurang hebatnya..Aflin Shauki dan Adibah Nor menjadi pengacaranya..Memang best jugak. So, moh la kite enjoy dulu lawak depa...


*(kredit diberikan kepada axroll utk ehsan video)

Ni lirik Pak ABU sertakan sekali

semalam u call i, i tak answer
tak paham ke memang i dh tak suke
dari dulu i dah cube nak break dengan u
tapi u ugut nak tunjuk video itu

sudahlah psiko!!!jangan ganggu
u pakai bomoh u ingat i tak tahu
u memang selalu buat i berbulu
no wonderlah mak i pun tak suke u

Haha..Part yang "ugut nak tunjuk video itu" paling tak leh blah..Aduila...Putus urat perut den!

*Nota Kering Gusi: Tabik spring dengan kehebatan depa..


2 comments:

gEe said...

memang pecah perut mase tgk usop ngn johan tu. satu rumah bising. haha

A.B.U said...

haha...mmg gamat seh...