Saturday, April 2, 2011

Selalu buat perangai

Hola semua..

Perghhh...Lama gile Pak ABU tak update blog ni...Ada lebih sebulan tak update..Siyes blog Pak ABU ni penuh bersawang..Ni sume gara2 kesibukan yang melampau sampai tak ade mase nak update..

Seperti selalu..Pak ABU tulis entry kat blog nih pastu simpan jadi draft...Pastu nak edit balik semula memang malas..Terkebil-kebil depan lappy but then don't know what to do..Lastly, signout blog n then layan fb or email je..haha...

By the way, dah masuk bulan April..Projek kolej pn banyak dah abis..Study pn dah nak abis...So boleh la meraban semula kat blog nih..

Itu sahaja untuk mukadimah...Nantikan kemunculan Pak ABU kembali..hehe...

2 comments:

awenazri said...

ouhh Pak Abu, jangan la saman den ye pasal 'pengantin baru'...eden muda lagi ni. nati spe nak jga anak cucu den semuanya...huhuhu ;p

A.B.U said...

hahaha....xpe2...sharing is caring