Friday, December 30, 2011

Lelaki Badan Sasa Langgan Pondan

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

Fitrah semula jadi lelaki mempunyai kudrat yang lebih kuat berbanding wanita. Walaupun sifat fizikal luaran dengan berpakaian wanita, tidak bermaksud seseorang PONDAN tu tak boleh membelasah seorang lelaki straight bahkan lelaki yang berbadan sasa.

Siapa yang taknak miliki body camni kan?

Buktinya, kelmarin seorang lelaki yang bertubuh sasa yang dahagakan khidmat seks oral oleh seorang pondan pada harga RM50 akhirnya membawa padah kerana dibelasah dan rantai emas miliknya yang berharga RM2000 lesap dirampas oleh pondan terbabit.

Patutlah.. Body PONDAN pun sasa gak! (Sekadar Gambar Hiasan)

* Sumber Harian Metro 29 Disember 2011

* Nota Pondan: Badan sasa, iras rupa macho sebagai lelaki sejati..tapi straightkah? Umat manusia zaman sekarang...Fizikal bukan definisi yang sebenarnya. Tapi naluri!

3 comments:

Mr.Clive said...

scary doh kalau bapok badan sasa mcm the rock.cuak bai! hahaha

A.B.U said...

ak orang pertama lari...haha...x sanggup ooo..x pasal2 'kena' tibai..haha

Naz Gikwang said...

Bahaya tu..hehe.